Ook tweede dag veel kermisfoto's ingezonden

11 augustus 2019 - 18:45

HEEZE - De kermis in Heeze is vrijdag en zaterdag erg goed bezocht en dat is goed te merken en de vele leuke foto's die de kermisbezoekers insturen naar HeezeLeende24 om die gratis kermismunten te winnen. Zaterdag werden de eerste drie prijswinnaars blij gemaakt met gratis kermismunten welke vrij te besteden zijn op de kermis, zondag werden er weer dertig kermismunten weggegeven in deze leuke foto-actie.

Zondagmiddag om zes uur werden voor de tweede keer drie prijswinnaars verrast met in totaal dertig kermismunten. Tientallen foto's kwamen er binnen op onze redactie en na een selectie te hebben gemaakt kwamen er deze tweede dag weer drie winnaars naar boven. Laurens won 15 kermismunten, Nieke 10 en Casper kreeg er 5. Uiteraard gingen de prijswinnaars maar wat graag op de foto met de munten om daarna lekker veel plezier te maken op Heeze kermis. 

Deze leuke actie geldt iedere kermisdag dus stuur gerust je leukste, grappigste of ontroerendste kermisfoto in naar redactie@heeze24.nl of met WhatssApp naar 06-53539224 en wie weet heb jij morgen wel prijs! Prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en de prijzen worden dagelijks om 18.00 uur uitgereikt op de kermis in Heeze.

1e plaats inzendingen zaterdag:

2e plaats inzendingen zaterdag:

3e plaats inzendingen zaterdag:

Laat hier je reactie achter