SVJL begint week met lekkernij van gemeente

13 augustus 2019 - 11:00

LEENDE - Het is weer zover. De laatste week van de zomervakantie en dat betekent een week volop plezier in Leende voor de kinderen. Dit jaar een record aantal kinderen van ruim 240 waarvam een tiental uit Heeze die maandagochtend startten mt het bouwen van een mooie hut. Het geluid van het getimmer was tot op enkele honderden meters verder te horen en dan weet je.....de vakantieweek bij SVJL in Leende is begonnen.

Het thema onderwaterwereld is de hele week de rode draad. De hutten zijn dan ook veelal boten maar ook de spelletjes die deze week gedaan worden zulle allemaal in het teken staan van dit jaarthema.Net na de middag kwamen de vier wethouders van de gemeente Heeze-Leende een bezoekje brengen aan de kinderen op het speelterrein aan de Hans van Breukelenweg in Leende.

Ze namen een kijkje bij de hutten die werden gebouwd en hadden voor iedereen wat lekkers meegenomen. Dit keer heerlijke kersenflappen die de kinderen zich uitermate goed lieten smaken. Een goed begin van een geweldige week voor deze kinderen, begeleiding en organisatie. 

Laat hier je reactie achter