Peter van Lieshout rally voor bewoners Nicasius

25 augustus 2019 - 13:30

HEEZE - Zaterdag 24 augustus gingen de bewoners van Woonzorgcentrum Nicasius uit Heeze op stap met de Peter van Lieshout rally. Deze naam is gekozen als eerbetoon aan de pas overleden voorzitter van Vrienden Zorgcentrum Nicasius (VZN). De bewoners en hun begeleiders stapten in een groot aantal oude auto’s in waarna zij een tocht maakten door het Brabantse land.

Om 13.30 uur kwamen er tien oude Traction Avant, 1 Rosengart Supertraction, 1 Triumph TR3, 1 Fiat Topolino, 1 Mercedes 220 SE, 1 Pontiac Chieftain en 1 Mercedes 170 D voorrijden. In totaal zestien Oldtimers. De vijftig bewoners en begeleiders van Woonzorgcentrum Nicasius konden instappen in auto’s die zij nog herkende uit hun jeugd. De tocht ging over smalle wegen en buurtschappen richting Helenaveen. Er was een stop gepland bij het Hoeve Willem 111 en daar was voor iedereen koffie/thee en appelgebak. Om 16.30 uur waren ze weer in Heeze.

Onderweg was er natuurlijk een stop voor een drankje en mede door het prachtige weer genoten de bewoners maar ook de organisatie van een geweldige tocht. Een mooi eerbetoon dus aan Peter van Lieshout maar zeker ook een prachtige dag voor de bewoners van Nicasius. Hopelijk komt er ook volgend jaar weer zo'n rally zodat de bewoners wederom kunnen genieten!

Het was een geweldige middag. Deze middag werd mogelijk gemaakt met steun van Traction Avant Nederland afdeling Zuid en Vrienden Zorgcentrum Nicasius. Na afloop was er voor alle deelnemers een herinnerings certificaat. Het was een geslaagde middag.

 Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter