Goed Geolied wint voor derde keer 6kamp Sterksel

10 september 2019 - 07:00

STERKSEL - Na een snikhete zomer was het de vraag wat de weergoden in petto hadden voor de tweede zondag van september. Traditioneel wordt dan de 6kamp in Sterksel gehouden en ook zondag was het heerlijk droog weer voor de 6kamp. Nou ja droog..... Een aantal spellen met water waren net als andere jaren opgebouwd op het spelterrein aan de Pastoor Thijssenlaan in Sterksel waar de afgelopen week hard gewerkt is om alles in orde te maken.

Het zonnetje maakte deze 6kamp wederom tot een geslaagde editie. Naast enkele vertrouwde spellen waren er ook weer een aantal nieuwe spellen toegevoegd aan de 6kamp in Sterksel. Fanatiek en met veel plezier rouleerden de teams van spel naar spel en was het af en toe toch even fris bij de waterspellen al kon dat de pret niet drukken bij de deelnemers. 6 Kamp Sterksel leeft en de sfeer op het terrein was opperbest bij zowel de deelnemers, de scheidsrechters als de organisatie. Zaterdagavond was er feest in de tent en konden de teams al de eerste punten voor de eindklassering binnenslepen.

Het gaat niet om winnen maar vooral om het plezier en de gezelligheid. Gezellig, dat is het zeker bij 6 Kamp Sterksel. Zaterdagavond was er al een gezellig feestje in de feesttent en zondag een geweldige sportieve dag met uiteindelijk Goed Geolied als winnaar van deze editie, de derde keer op rij. Ook volgend jaar is er weer een 6 Kamp Sterksel en wel op zondag 13 september 2020. Noteer deze dag alvast in de agenda en zorg dat je alvast een team bij elkaar krijgt want 6 Kamp Sterksel moet je gewoon meemaken en beleven!

 

Laat hier je reactie achter