Nieuw bij LOGO; TrailWalking!

5 oktober 2019 - 11:00

GELDROP - Bij TrailWalking ben je actief bezig in een natuurlijke omgeving. We variëren in het tempo en lopen over kleine paadjes met wisselende ondergrond. Op een harde ondergrond zal het tempo rond de 6 km per uur liggen. Steeds meer mensen geven voorkeur aan beleving in combinatie met actief bezig zijn en dat is waar het om draait bij TrailWalking! TrailWalking is maximaal beleven in en van de natuur. En we hebben veel mooie natuur rondom Geldrop en Heeze!

Eén keer per maand starten we vanaf een andere locatie om daar nieuwe paden te ontdekken. Voordelen Door het uitdagende basistempo over onverharde paden wordt algehele conditie, stabiliteit, coördinatie en aanpassingsvermogen bevordert. Iedere stap die je zet is anders door de wisselende ondergrond, dus ook een goede concentratie is belangrijk. Door TrailWalking bouw je meer kracht op in je benen en krijg je sterkere enkels. De zachte en afwisselende ondergrond beperken de impact op je gewrichten, waardoor je lang kunt genieten van deze sport. Jouw start!

De trainingen vinden plaats op donderdagochtend van 09.00 tot 10.30/11.00 uur. We vertrekken vanaf de LOGO accommodatie, Zwembadweg 3 in Geldrop. De eerste training is op donderdag 3 oktober. Voor meer informatie kijk op www.logogeldrop.nl.

Laat hier je reactie achter