Workshops “Grenzen stellen voor vrijwilligers”

5 oktober 2019 - 07:15

HEEZE-LEENDE - ’t Cursushuys organiseert: workshops “Grenzen stellen voor vrijwilligers”. In je werk als vrijwilliger word je met verschillende situaties geconfronteerd die soms lastig zijn en waarbij je assertiviteit wel kunt gebruiken.

In de workshop leer je meer voor jezelf opkomen, NEE leren zeggen en de situaties aanpakken op een manier die voor jou prettig is. Je leert de verschillende manieren van assertiviteit en het effect daarvan op een ander.  We doen dit aan de hand van verschillende werkvormen, zodat je in de praktijk beter bent voorbereid op moeilijke situaties.

Het is een praktische workshop met aandacht voor jouw werk als vrijwilliger. Je bent vrij om een eigen situatie in te brengen en daarmee te oefenen. De workshop is voor iedere vrijwilliger in het werkgebied van ‘t Cursushuys, het maakt niet uit bij welke organisatie je werkzaam bent. De workshop wordt op 3 locaties en momenten gegeven en je mag je opgeven voor die workshop die het best in jouw agenda past.

De data en locaties zijn:
- Donderdag 24 oktober van 9.30u tot 11.30u in MFA Midden, Sterrenlaan 5 in Veldhoven;
- Dinsdag 29 oktober van 13.30u tot 15.30u bij Wél! Welzijn de Kempen, Eikenburg 2 in Eersel;
- Maandag 18 november van 19.30u tot 21.30u in ’t Perron, Schoolstraat 48 in Heeze.

De workshop duurt 2 uur en deelname is gratis. Aanmelden voor deze workshop kan op www.cursushuys.nl of via Carrie van Hoef van Cordaad Welzijn, 06-10208470.

Laat hier je reactie achter