Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vertegenwoordigers gemeente bezoeken oostblok

6 oktober 2019 - 09:15

HEEZE-LEENDE - Burgemeester Paul Verhoeven, secretaresse Els Damen, Theo Werkhoven en de raadsleden Inge Maas, Maaike van Breugel en Lot Veldkamp ijn afgelopen week een aantal dagen naar Roemenië en Hongarij geweest. Op woensdag brachten zij een bezoek aan Bumet in Debrecen (Hongarije) waar zij een rondleiding kregen. Naast de fabriek in Heeze heeft Bumet ook daar een prachtig bedrijf staan.

Daarnaast zijn ze zeer gastvrij ontvangen in Roemenië waar het zestal diverse projecten is gaan bekijken die een donatie hebben mogen ontvangen van onze gemeente. Petru Vultur is de burgemeester van Lunca Bradului en hij heeft hen rondgeleid in zijn gemeente. In het plaatsje Târgu Mureş hebben ze één van de geschonken brandweerwagens mogen aanschouwen die nog steeds volop ingezet wordt!

Laat hier je reactie achter