Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dennis Raymakers stopt met Top Tennis bij TV Heeze

6 oktober 2019 - 11:15

HEEZE - Afgelopen zaterdag kwam er een einde aan een 20-jarige samenwerking van TV Heeze met Top Tennis Heeze. Het boegbeeld van Top Tennis Heeze is Dennis Raymakers die in al die jaren, samen met verschillende andere trainers, honderden, wellicht meer dan 1000 kinderen en volwassenen training heeft gegeven. Deze trainingen varieerden van les aan grote talenten (waarvan enkele de top van Nederland bereikt hebben!) tot les aan volwassen waar naast tennisles ook gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Het afscheid had een informeel karakter waarbij de gasten werden verwelkomd met koffie of thee en een lekker stuk gebak. Op 1 van de taarten stond een foto van de laatste bezetting van Top Tennis Heeze (Dennis samen met Ge Korsten en Desiree Bogers). Hierna volgde een paar leuke potjes tennis waarna de avond werd afgesloten met nog enkele korte toespraakjes, een dankwoord van Dennis en een hapje en een drankje. Ook voor de (oud-)leden van TV Heeze die niet aanwezig waren, heeft Dennis zijn bedankje nog even op papier gezet:

''Mijn 20 jaar bij TV Heeze zitten er dan nu echt op. Ik heb al die jaren met veel plezier gewerkt! De laatste week heb ik de waardering vanuit de leden nog eens extra mogen voelen. Via deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken voor jullie enthousiasme, hulp, ondersteuning en betrokkenheid op welke manier dan ook. Maar bovenal bedankt voor jullie vertrouwen in mij al die jaren. Ik zal jullie missen.''

Vanaf oktober worden de trainingen bij TV Heeze verzorgd door ID Tennis Academy met Han Hakkens en Britt Schreuder als trainers.

Han is een zeer ervaren trainer die zowel bij de tennisbond als bij diverse tennisverenigingen gewerkt heeft. Hij beschikt over alle trainerslicenties (tennisleraar A en B, trainer/coach C) en verzorgt naast het lesgeven op de tennisbaan als externe docent tevens workshops en presentaties namens de KNLTB aan collega trainers en tennisverenigingen. 

Britt is een jonge ambitieuze tennistrainster. Zij is met haar 4 nationale tennistitels een zeer verdienstelijke Nederlandse tennisster geweest en richt zich sinds enkele jaren volledig op het geven van tennistrainingen aan verschillende doelgroepen, variërend van recreatieve senioren tot talentvolle jeugdspelers.

Mocht je belangstelling hebben voor tennis of voor tennisles kijk dan op de website van TV Heeze (tvheeze.nl) of stuur een e-mail naar info@idtennisacademy.com

Laat hier je reactie achter