Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Reis mee: Kinderboekenweek 2 t/m 13 oktober

6 oktober 2019 - 17:15

 

HEEZE - REIS MEE! Kinderboekenweek, 2 tot en met 13 oktober. Met Muziek, voor je baby dreumes of peuter. Kom op dinsdag 8 oktober van 10.00 uur -11.00 uur, in de Kinderboekenweek naar de Bibliotheek in Heeze-Leende. Kom samen met je baby, dreumes of peuter. Want we gaan zingen, bewegen en dansen op muziek en samen muziek maken in de workshop Muziek op Schoot. Het thema is natuurlijk ‘Reis Mee’, in de bibliotheek!  We gaan op een muzikale reis in de bus, trein of boot. Deelname aan deze workshop is gratis na aanmelding. Maar er is  een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol=vol=jammer.

Kijk voor meer informatie en voor de aanmelding op: www.bibliotheekdommeldal.nl

Met Robots, voor kinderen van 2-12 jaar
Met Robots kun je niet vroeg genoeg beginnen. En toevallig reizen in de Kinderboekenweek ook Botje Bij, Dash & Dot en Co de Rups, door de vijf vestigingen van  Bibliotheek Dommeldal. van 5 tot en met 8 oktober zijn ze te zien en te besturen, in de bieb in Heeze, in ‘t Perron. Iedereen is welkom tijdens de service-uren van de bieb. Maar natuurlijk staat de Bibliotheek ook na de Kinderboekenweek nog vol met kinderboeken. Want van boeken krijg je nooit genoeg.

Laat hier je reactie achter