Regenachtige vierde SterkselCityRun

7 oktober 2019 - 14:45

STERKSEL - Op zondag 6 oktober werd de vierde editie van de SterkselCityRun gelopen. De start en de finish waren dit keer bij Brasserie De Broeders voor de deur met prachtige routes over Kloostervelden en de mooie omliggende natuur. De loop is ontstaan in een samenwerking tussen @Sterkselcity en Kempenhaeghe. Het was niet echt prachtig loopweer zoals de voorgaande edities maar echt Hollands herfstweer.

Rond half elf gaf wethouder Jan de Bruijn het startsein voor de Kempy Kids Run. De jongste deelnemerstot twaalf jaar en de bewoners van Kempenhaeghe werden uitgedaagd om de bijna anderhalve kilometer om het Dr. Ruttenpark zo snel mogelijk te volbrengen. De regen gooide geen roet in het eten en de jonge lopertjes trotseerden de buien om allemaal een mooie tijd neer te zetten.

Tegen elf uur gaf de wethouder ook het startschot voor de SterkselCityRun. Een kleine honderd deelnemers stonden klaar voor 5, 10 of 15 kilometer die zowel door Sterksel ging als door Kloostervelden. Net als de kinderen moesten ook de volwassenen de buien trotseren maar dat mocht de pret niet drukken. Enthousiaste reacties na afloop over de prima organisatie en de mooie routes en tja, het weer kunnen we niet regelen.

Net als bij de Kempy Kids Run was er ook bij de volwassenen huldigingen op het podium na afloop van deze regenachtige SterkselCityRun in Sterksel. De organisatie kijkt tevreden terug op een zeer geslaagd evenement. Ook volgend jaar zal er weer een SterkselCityRun en een KempyKidsRun georganiseerd gaan worden. Wil je tot die tijd op de hoogte blijven van het evenement en de voorbereidingen op 2019, kijk dan op www.SterkselCity.nl/Run.

Bekijk via deze link de complete uitslag van zowel de kinderloop als de volwassenenloop.

Foto's: Paul Rulkens

Laat hier je reactie achter