Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Merlemert op 8 november voor twee goede doelen

9 oktober 2019 - 08:25

HEEZE - Basisschool Merlebos organiseert op vrijdag 8 november van 16:00 uur tot 19:00 uur weer een Merlemert. Tijdens de Merlemert staat er een goed doel centraal waarvoor ze samen zoveel mogelijk geld proberen op te halen. Dit jaar zijn de goede doelen gelinkt aan twee Heezenaren die ontzettend goed werk leveren voor hun stichting.

Dit zijn de Stichting H.O.P.E  in South Afrika van Ria Odijk en Stichting Wees Gelukkig van Daniël Smulders en Sandra Verbeek. Zij zullen ook aanwezig zijn tijdens deze middag. De Merlemert is een gezellige middag vol activiteiten waaronder verschillende spellen, muziek, een loterij, boekenmarkt en natuurlijk eet-en drinkkraampjes.

De kinderen verkopen hun zelf gemaakte knutselwerkjes en dansschool Dansplaats uit Heeze geeft dansworkshops. Verder zal Lieke Vrienten komen schminken en airbrushen. De winkeliers uit Heeze verlenen hun medewerking om artikelen te sponsoren die tijdens de loterij via gekochte loten verloot worden. Kortom, een hele gezellige middag in het teken voor deze goede doelen!

Noteer 8 november alvast in de agenda. Merlemert van 16:00 uur tot 19:00 uur. 

Laat hier je reactie achter