Heren 1 Hockey Heeze verliest

8 oktober 2019 - 10:35

HEEZE - Zondag 6 oktober hebben de heren van Hockey Heeze het opgenomen tegen Uden. Door gemis van enkele geblesseerden in het team zou dit op voorhand een moeilijke en spannende pot worden.

In de stortende regen begonnen de geel-zwarten goed en scherp aan de warming up. Helaas werd deze goede warming-up niet beloond; Uden scoorde al na een paar minuten de 1-0 uit een strafcorner. 

De wedstrijd leek alsnog alle kanten op te gaan. Na een dominante periode van Uden kwam daar een abrupt moment van de thuisploeg. Een dubbele overtreding zorgde voor een rode kaart. De wedstrijd keerde volledig en Heeze was heer en meester op het veld. Ondanks het goede spel, het vele balbezit en de kansen die er gecreëerd werden bleef de gelijkmaker lang uit. In het laatste kwart van de wedstrijd wist Teije Bruinsma nog een strafcorner binnen te slepen, maar de 1-1 bleef niet lang op het scorebord. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Uden uit de counter waardoor de kostbare 3 punten (helaas) in Uden zijn gebleven.

Gelukkig heeft Dames 1 het beter gedaan.

Laat hier je reactie achter