Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dames 1 Hockey Heeze winnen uit in Meerssen

8 oktober 2019 - 15:10

HEEZE - Ook daar waren de weersvoorspellingen niet super, maar een goede voorbereiding zorgde ervoor dat de dames fit begonnen. Helaas nog zonder een aantal ervaren speelsters i.v.m. blessures.

Het eerste kwart was Heeze nog te afwachtend en zoekende naar de ruimte. Gelukkig hebben ze aan een kleine kans genoeg en maakte Anouk Demes de eerste goal van de wedstrijd 0-1.

De start van het tweede kwart verliep soepeler, iedereen was gedreven en er was meer controle, hierdoor namen de dames de overhand. Het tweede kwart gaf daarmee ook een beter beeld van de wedstrijd en werd beloond door de uitploeg met een strafcorner. Met de goed ingestudeerde strafcorner kon Gwen van Leeuwen de bal binnen ‘flatsen’ voor de 0-2.

Rust. Na een aantal verbeterpunten van Coach René Bax wist Heeze in het derde kwart snel de stand uit te breiden naar 0-3. Met een 2e goal voor Anouk Demes. 

Kwestie van vasthouden en niks meer weggeven was de opdracht voor het vierde kwart. Dames 1 heeft zich sterk gemaakt bij de aanvallen van Meerssen die niks meer te verliezen hadden. Na een paar aanvallende strafcorners voor de Limburgers wisten zij er nog 1 te maken. Dit was niet genoeg, de scheidsrechter fluit af met 1-3 als eindstand. 

Zondag 13 oktober spelen Dames en Heren 1 thuis, beiden tegen Gemert.

Dames 1 - Gemert D1 start om 12:45 uur.
Heren 1 - Gemert H1 start daarna om 14:45 uur. 

Tot zondag!

Laat hier je reactie achter