Diverse vacatures bij Plus Smetsers

14 oktober 2019 - 09:17

LEENDE - Plus Smetsers in Leende heeft momenteel een aantal vacatures open staan. 

•    Verkoopmedewerker brood vleeswaren kaas

•    Verkoopmedewerker Kruidenierswaren

•    Bezorger

Verkoopmedewerker brood vleeswaren kaas (12-20 uur per week)

Als verkoopmedewerker is geen dag hetzelfde. Dat komt omdat je bezig bent met verkoop en voorraadbeheer, maar ook omdat je er dagelijks voor zorgt dat je afdeling er keurig en verzorgd bij staat. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor onze klanten.
 

Bezorger (10 uur per week)

Als bezorger van de boodschappen die online bij ons besteld zijn heb je een hele zelfstandige baan met veel klantcontact. Jij levert die boodschappen bij de klanten thuis af, indien gewenst tot op het aanrecht. Je bent dus het visitekaart-je van onze winkel! Kortom: een veelzijdige baan in een modern werkveld. 

Verkoopmedewerker Kruidenierswaren (12-20 uur per week)                                           

Als verkoopmedewerker kruidenierswaren is geen dag hetzelfde. Dat komt omdat je bezig bent met verkoop, voorraadbeheer en hoe de afdeling erbij staat. De kruidenierswarenafdeling is met meerdere gangpaden waar duizenden producten in de schappen staan het hart van de winkel. Je zorgt er dagelijks voor dat je afdeling er keurig en verzorgd bij staat. Daarnaast ben je aanspreek-punt voor onze klanten.


Wat bieden we jou? 
Wij realiseren ons dat we alleen kunnen groeien als onze mensen dat ook doen. Daarom investeren wij ook graag in jouw ontwikkeling. De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Wij bieden je een leuke en verantwoordelijke functie in een ambitieuze organisatie die elke dag wil groeien! We vragen ambitie en die hebben wíj ook. Dus denk mee en groei mee!

Heb je vragen?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Willem Smetsers of Jens Verbeek , 040-2064180, willem.smetsers@plus.nl of kijk op www.werkenbijplus.nl

Openingstijden: ma - za 8.00 - 20.00 en  zo 10.00 - 18.00

Plus Smetsers/Dorpstraat 70 // 5595 CJ Leende // T: 040-2064180

Laat hier je reactie achter