Zusjes Meulendijks rijden op Geldrop Hippique

10 oktober 2019 - 10:40

HEEZE - Geldrop Hippique is al meer dan dertig jaar het toonaangevende hippische evenement in de regio. Het zeventiendaagse paardensport evenement op Ruitersport Centrum Meulendijks in Heeze is dan de locatie voor dressuur, springen mennen en alles dat met pony's en paarden te maken heeft.

De Heezer amazones Anne en Lotte Meulendijks zijn zeker geen onbekende in de regio maar ook de landelijke doorbraak van Anne op het allerhoogste niveau maakt indruk op de nationale en internationale hippische wereld. Beide zusjes zullen de komende dagen rijden op Geldrop Hippique. Anne zal op donderdag 10 oktober om half zes met haar paard MDH Avanti N.O.P. (v. United) een wedstrijd rijden op Geldrop Hippique. Verder zal Anne zondagmiddag 13 oktober de kür op muziek rijden om 14.10 uur en rijdt Lotte dezelfde zondagmiddag om 13.45 uur.

Kom gerust een kijkje nemen. De entree is gratis en natuurlijk een hele belevenis om deze en alle andere ruiters en amazones aan het werk te zien. Wil je meer weten over Geldrop Hippique, neem dan een kijkje op de website van het hippische evenement of volg ze op facebook.

Laat hier je reactie achter