Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Boschhoven in Leende gaat op de schop

10 oktober 2019 - 14:40

LEENDE - Het asfalt van Boschhoven is toe aan vervanging. Hiervoor wordt het bestaande asfalt opgebroken en een nieuwe asfaltconstructie terug gebracht. Het onderhoud van de rijbaan is een goed moment om ook de afvoer van regenwater te verbeteren. Een nieuwe leiding onder de rijbaan zorgt voor de afvoer van het regenwater naar de sloot langs de Loofvennen. Hiermee wordt het gemengde riool ontlast. Over het algemeen verandert er niet veel aan het uiterlijk van de weg. Wel worden de goten doorgetrokken langs beide zijden van de weg doorgetrokken en zullen de natuursteen randen/voetpaden worden vervangen door een bestrating van gebakken straatstenen.

De planning
De planning gaat voor de start van de werkzaamheden uit van week 42, de herfstvakantie. In die week is de weg het minst toegankelijk en zal de kruising met Loofvennen even geheel moeten worden afgesloten. De werkzaamheden zullen ongeveer drie weken duren.

De werkzaamheden die gedaan moeten worden, zijn:
- Opbreken bestaande verharding, aanbrengen regenwaterriolering en putten
- Regenwaterriolering, opbouwen fundering rijbaan, straatwerk goten en voetpaden
- Asfalteren
- Afwerking en opruimen

Laat hier je reactie achter