Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dak eraf bij Try Out tonpraatavond Akkertoeters

12 oktober 2019 - 10:15

HEEZE - Het was uitverkocht vrijdagavond. De Try Out avond tonpraten van De Akkertoeters in 't Pumpke in Heeze. Verschillende tonproaters bekend van onder andere het Keienbijters kletstoernooi brachten hun nieuwe buut en probeerde deze uit op het publiek. Een soort van generale repetitie? Nee, zeker niet. Het niveau was goed, de lachspieren werden goed opgewarmd waaraan te merken was dat het publiek op en top genoot. Verschillende typetjes namen plaats in de ton en lanceerden de ene grap na de andere.

De Try Out avond bij DeAkkertoeters is jaarlijks een zeer gezellige avond waarvoor men heel graag naar 't Pumpke komt. Het seizoen staat op het punt te beginnen want op de 11e van de 11e barst het carnavalsseizoen weer los. Met deze gezellige try out tonpraatavond komen de Akkertoeters alweer in de juiste feeststemming. Wil je meer weten over deze gezellige carnavalsvereniging, neem dan een kijkje op hun website of volg ze op facebook.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter