Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Liefhebbers van whisky opgelet!

13 oktober 2019 - 12:20

HEEZE - Ben je een liefhebber van whisky en zou je graag eens nieuwe soorten whisky leren kennen? Of wil je gewoon eens kennismaken met whisky en leren genieten van de smaak en de geur van deze heerlijke drank? Dat kan tijdens deze fantastische whisky proeverij van Compass Box. Op 23 oktober nodigt Wijnhoeve Heeze je uit voor een fantastische Masterclass van Compass Box whisky.

Vanaf 20.00 uur bij De Wijnhoeve in Heeze aan de Kapelstraat 29. Hierbij maak je kennis met zeven verschillende Whisky's van Compass Box. John Glaser, de oprichter van Compass Box, ziet zichzelf als een tradionele blender, om van verschillende (malt)whisky's van diverse leeftijden originele en bijzondere nieuwe whisky's te creëren. De basis voor John Glaser's Compass Box whisky's is de absolute topkwaliteit van de te gebruiken graan- en maltwhisky's.

Ben je dus een whisky liefhebber? Koop dan nu je kaartje via de webwinkel van de Wijnhoeve en zorg dat je er bij bent!

Laat hier je reactie achter