Dames 1 Hockey Heeze flikt het wederom

15 oktober 2019 - 15:55

HEEZE- Vandaag speelden Heeze in het mooie weer tegen Gemert dames 1. Na een felle vrijdag training was Heeze gebrand om te winnen. Na de winst van vorige week had iedereen weer nieuwe energie om ook deze wedstrijd te winnen. Dat gebeurde, eerst een goede teambespreking, wat zorgde voor bepaalde scherpte in de wedstrijd.

We begonnen het eerste kwart met een half court press wat goed uitpakte, we hadden het spel onder controle. Het spel van Heeze werd vervolgens dan ook beloond met een mooie goal van Stephanie Beenders, de invalster. In dezelfde kwart scoorde Anouk Demes nog een goal waardoor Heeze op 2-0 voorsprong kwam. 

Het tweede kwart was een rustige kwart, Heeze had het spel onder controle en er kwamen mooie acties uit. Maar een goaltje wilde er helaas niet vallen. Heeze ging de rust in met 2-0.

Het derde kwart begon Heeze met een inkakker, het leek wel of ze het helemaal kwijt waren. Dan wilde bij Heeze de goals wel niet vallen, Gemert lukte het wel. Hierdoor kwam de stand op 2-1. Gelukkig pakte Heeze de draad daarna weer snel op en hadden ze opnieuw de overhand. 

2-1 voor staan in de laatste kwart is geen ideale stand dus we waren gebrand om er nog een goaltje in te leggen. Heeze kreeg een strafcorner mee en deze werd wederom goed benut door Anouk Demes. Er was nog een lichte twijfel bij de tegenstander of de goal wel telde maar de scheids beslist. Zo verliet Heeze het veld met wederom 3-1 winst!

Aankomende week zijn we er even tussenuit en genieten we van een week vakantie, helaas moet u dan een verslag missen. Op 27 oktober spelen we uit tegen Boekel. Dan gaan we opnieuw voor de winst! 

Laat hier je reactie achter