Frans en Kitty Cuijpers bruidspaar van de maand

15 oktober 2019 - 18:00

HEEZE - Dinsdag 15 oktober was het feest in Heeze bij Frans en Kitty Cuijpers-Custers. Op deze dag is het precies vijftig jaar geleden dat zij elkaar het jawoord gaven voor de wet. Het gouden huwelijk werd dinsdag in kleine kring gevierd met de kinderen en kleinkinderen bij het gouden paar thuis waarna zij 's avonds een lekker hapje gingen eten. Zoals gebruikelijk in onze gemeente bezoekt de burgemeester altijd het gouden bruidspaar. Ook hij was dinsdag met zijn vrouw Gerda aanwezig om het gouden paar te feliciteren namens de gemeente. 

Zij leerden elkaar kennen in 1966 tijdens carnaval in zuid Limburg waarna zij trouwden in Hoensbroek in 1969. Het paar is nog steeds heel gelukkig getrouwd en genieten volop van de kinderen, kleinkinderen en hun hobby's. Frans en Kitty straalden dinsdag van geluk op deze feestelijke dag. Komende zondag houden zij nog een feest voor genodigden want dan is het vijftig jaar geleden dat zij trouwden voor de kerk. Frans en Kitty, van harte gefeliciteerd met dit gouden huwelijk en nog vele gelukkige en gezonde jaren gewenst samen! Reden genoeg om hen te verrassen met een prachtig boeket bloemen van Flowers uit Heeze.

Wil jij ook een bruidspaar in de gemeente Heeze-Leende nomineren voor bruidspaar van de maand, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Wie weet staan Flowers en HeezeLeende24 de volgende maand wel bij hen voor de deur met een mooi boeket bloemen van Flowers uit Heeze.

Laat hier je reactie achter