Winterhapje is weer verkrijgbaar!

16 oktober 2019 - 09:00

HEEZE-LEENDE - Op zoek naar gezelligheid en ‘het warme wintergevoel’? Dan kunnen wij je ‘Het Winterhapje’ warm aanbevelen. Kom genieten van heerlijke meesterwerken bij diverse horecagelegenheden in gemeente Heeze-Leende. Of loop, fiets of rijd iets verder en schuif aan bij een van de deelnemende horecagelegenheden in Cranendonck of Valkenswaard.

Ga erop uit en laat je verrassen door de verscheidenheid aan hapjes
Van 1 oktober 2019 t/m 31 maart 2020 krijg je tegen inlevering van één van de twaalf bonnen uit het boekje een gratis hapje bij de deelnemende ondernemers in De Groote Heide. Een consumptie voor eigen rekening is daarbij overigens wel verplicht.

Geniet van een sfeervolle en smaakvolle herfst- en wintertijd met ‘Het Winterhapje’. Waarbij je zelf kiest hoe: Alle bonnen besteden bij één restaurant of bezoekjes brengen aan meerdere horecagelegenheden om te proeven van diverse hapjes. De bonnen in één boekje met meerdere personen gebruiken of allemaal een eigen boekje. 

Of je nu met de auto, per fiets of te voet wilt genieten? Het Winterhapje kan altijd! Klik voor meer informatie op deze link. De hotdog op de afbeelding is verkrijgbaar bij Brasserie Loef in Heeze.


Laat hier je reactie achter