Bewoners Nicasius bezoeken Geldrop Hippique

17 oktober 2019 - 17:00

HEEZE - Met 37 personen hebben de bewoners van het Nicasius uit Heeze op zondag 13 oktober een bezoek gebracht aan Geldrop Hippique. Het grote aantal had natuurlijk ook te maken met de geweldige ontvangst van vorig jaar. Onder het motto “hoort zegt het voort” vertrokken de bewoners om 13.00 uur, met een prachtige  bus naar de manege.

Hier werden ze ontvangen als echte VIP’s . Ze zaten nog niet op de gereserveerde tribune of er was al koffie met gebak. En het  ging de hele middag door met hapjes en drankjes. Zo ontbrak het advocaatje met slagroom niet maar waren er ook pasteitjes, broodjes, pizzatjes en nog veel meer lekkers. Het was pure verwennerij. En natuurlijk, want daar ging het om, de wedstijden dressuur. Veel verschillende wedstrijden met natuurlijk ook de kür op muziek

Een demonstratie van Anne Meulendijks, lid van het Olympisch team kon op veel applaus rekenen. De vele amazones (onder wie Lotte Meulendijks) hebben de bewoners veel plezier bezorgd. Moe en voldaan, met het gegeven dat er s ‘avonds niet meer gegeten hoefde te worden, gingen ze om 17.30 naar huis .

Een prachtige dag die is aangeboden door Monique en Antoon Meulendijks en mede mogelijk gemaakt door  Vrienden Zorgcentrum Nicasius.

Laat hier je reactie achter