Vacatures scholieren bij Kapellerput

21 oktober 2019 - 16:00

HEEZE - Kapellerput Hotel & Landgoed biedt kansen voor enthousiaste scholieren die na school en in het weekend, overdag of ’s avonds, het vak gastvrouw of gastheer willen leren. Bij aanvang van jouw dienstverband word je  begeleid in jouw ontwikkeling on the job. Je gaat je thuis voelen bij het in de watten leggen van onze gasten van kleine en grote zakelijke bijeenkomsten, maar ook bij het geven van persoonlijke service en aandacht aan bruiloften, events en leisure gasten. Bij aanvang van je dienstverband start je in het restaurant. Zodra jij je hier als een vis in het water voelt, ga je ook werken in de banqueting en bar.

De werkplek
Samen met je collega’s zorg jij voor het MeetingGeluk(t) van onze gasten. Jij streeft ernaar om het onze gasten naar hun zin te maken en hun verblijf bij Kapelleput perfect te laten verlopen. Kwaliteit, gasttevredenheid en plezier hebben ten tijde van deze werkzaamheden = werken bij Kapellerput!

Interesse
Zin om als scholier het team van Kapellerput Hotel & Landgoed te versterken? Stuur ons dan jouw motivatie en CV naar Karin Rasch, HR adviseur k.rasch@kapellerput.nl.

Voor meer informatie, neem je telefonisch contact op met Arjen Elijzen, F&B Manager of Karin Rasch, HR adviseur, 040-2241922.

Laat hier je reactie achter