Vacature gastvrouw - gastheer Kapellerput Heeze

16 oktober 2019 - 17:30

HEEZE - Voor ons Restaurant, Bar en Banqueting bieden wij kansen voor enthousiaste gastvrouwen en gastheren (fulltime of parttime) .

Als onze gastvrouw en gastheer voel je je thuis bij het in de watten leggen van onze gasten van kleine en grote zakelijke bijeenkomsten, maar ook bij het geven van persoonlijke service en aandacht aan bruiloften, events en leisure gasten. Jouw perfectie en oprechtheid bieden een warm thuisgevoel aan onze gasten.

Tot je werkzaamheden/verantwoordelijkheden behoren alle gebruikelijke taken van een welgestelde passievolle gastvrouw/heer,  zowel in restaurant Cambium,  de hotelbar als in de banqueting. De werktijden variëren per periode, maar deze zullen voornamelijk in de avonduren plaatsvinden.

De werkplek
In deze veelzijdige functie werk je in ons à-la-carte restaurant Cambium, de banqueting en de hotelbar. Samen met je collega’s zorg jij voor het MeetingGeluk(t) van onze gasten. Jij streeft ernaar om het onze gasten naar hun zin te maken en hun verblijf bij Kapelleput perfect te laten verlopen.  Kwaliteit, gasttevredenheid en  plezier hebben ten tijde van deze werkzaamheden = werken bij Kapellerput!

Interesse
Zin om als gastvrouw of gastheer, fulltime of parttime, het team van Kapellerput Hotel & Landgoed te versterken? Stuur ons dan jouw motivatie en CV naar Karin Rasch, HR adviseur k.rasch@kapellerput.nl.

Voor meer informatie, neem je telefonisch contact op met Arjen Elijzen, F&B Manager of Karin Rasch, HR adviseur, 040-2241922.

Laat hier je reactie achter