Bezoek een duurzaam huis in Heeze-Leende

20 oktober 2019 - 07:50

HEEZE-LEENDE - Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn en waar veel belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Ga je een zonneboiler aanschaffen, of toch even aankijken tot er iets nieuws op de markt komt? Wachten op een wijkaanpak, of kun je zelf al beginnen? Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen. In heel Nederland stellen huiseigenaren gastvrij hun woning open en vertellen over hun aanpak, ervaringen en de keuzes die zij hebben gemaakt.
Met een grote variatie in woningen en soorten maatregelen is de huizenroute voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader. Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel nieuwe ideeën hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning.

Vanaf 7 oktober is op www.duurzamehuizenroute.nl/heeze-leende te zien welke woningen er bij u in de buurt opengaan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader.

Weekend weg
Gaat u op bezoek bij een woning tijdens de Duurzame Huizen Route of stelt u zelf uw woning open? Dan maakt u ook nog eens kans op een weekend weg in het ‘Het Natuurlijk Genot’ in België.

Laat hier je reactie achter