Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Uitnodiging deelname kerstmarkt Sterksel

19 oktober 2019 - 10:50

STERKSEL - Na de gezellige editie van vorig jaar, organiseert  ‘Muziekvereniging de Heerlijkheid’ uit Sterksel ook dit jaar weer een kerstmarkt. De opzet zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren, namelijk het verzorgen van een gezellige en muzikale middag voor de inwoners van Sterksel en omstreken om het kerstgevoel zoveel mogelijk aan te wakkeren. Verenigingen, ondernemers en/of particulieren kunnen een tafel van 220x70 cm huren, a €10,- waarop zij spullen kunnen verkopen of activiteiten/diensten aanbieden om zo een extra centje te verdienen.

Te denken valt aan etenswaren (klaargemaakt volgens de regels van HACCP) / kerstartikelen / uiterlijke verzorging etc. De tafels zullen zowel binnen als buiten worden opgezet, u kunt hiervoor een voorkeur aangeven. In ons dorp wordt jaarlijks een rommelmarkt georganiseerd en omdat we niet met hen willen concurreren, mogen er deze middag geen tweedehands spullen verkocht worden.

Tussendoor kunt u genieten van sfeervolle kerstmuziek. De kerstmarkt wordt dit jaar gehouden op zondag 22 december van 14.00 tot 17.30 uur in Dorpshuis Valentijn te Sterksel.  ​

Wij kunnen deze middag alleen tot een succes maken met uw deelname! We hebben ongeveer 40 plekken, de eerste aanmeldingen stromen al binnen. Let op! Vol is vol! Wilt u meedoen? Stuur dan voor 23 november een mail naar kerstmarktsterksel@outlook.com.

We hopen op uw deelname!
Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel

Laat hier je reactie achter