Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Nachtelijk ongeval op Leenderweg in Heeze

18 oktober 2019 - 07:03

HEEZE - In de nacht van donderdag op vrijdag net na middernacht is er een ongeval gebeurd op de Leenderweg in Heeze ter hoogte van de flitspaal die daar staat. Door nog onbekende oorzaak raakte de personenauto met drie inzittenden een boom en kwam de auto met de neus in de sloot terecht. De opgeroepen ambulance die ter plaatse kwam heeft de drie inzittenden, twee mannen en een vrouw, in de ambulance nagegeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling.

De auto is total loss maar de drie mogen van geluk spreken dat ze er zonder letsel vanaf zijn gekomen. De chauffeur liet weten dat hij onbekend was met de Leenderweg. De airbags hebben hun werk in ieder geval gedaan. Op deze weg is het wel eens heel anders afgelopen. Een bergingsbedrijf heeft het wrak geborgen en afgevoerd.

 

Laat hier je reactie achter