Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Ideeën voor kerstmarkt in Heeze gezocht!

18 oktober 2019 - 13:00

HEEZE - Dit jaar weer een kerstevenement in Heeze? We hebben vorig jaar een jaartje overgeslagen....dit jaar wel? Goede ideeën, partners, vrijwilliger(s)? We horen het graag om er dit jaar toch weer iets leuks van te kunnen maken. Ook in december gezelligheid in Heeze? Samen schouders eronder!

Met deze oproep op social media en dit bericht op HeezeLeende24 doet initiatiefnemer Arjen Snoeijen een oproep en enthousiaste inwoners om dit jaar weer een gezellig en sfeervol kerstevenement neer te zetten. Hoe dit eruit moet komen zien? Alle ideeën zijn welkom maar ook vrijwilligers die mee willen denken en organiseren.

Eerdere edities van de kerstmarkt in Heeze waren altijd erg gezellig en druk bezocht. Wil jij meedenken en/of heb je creatieve ideeën om dit jaar weer een gezellige kerstmarkt te organiseren, meld je aan via Arjen per e-mail: info@arjenverhuurt.nl of WhatssApp/bel met 06-31780105.

Laat hier je reactie achter