Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Zwaar bevochten overwinning DOSL 1

20 oktober 2019 - 19:30

LEENDE - DOSL heeft een zwaar bevochten overwinning geboekt op DESM op een veld waarvan de bovenlaag zwaar was. Daar waar de ruststand 0–1 was , had het ook zo 0–2 of 0– 3 kunnen zijn. Het eerste kwartier ging redelijk gelijk op, over en weer waren er speldenprikjes en er was voor beide teams een kansje te noteren.

Daarna nam DESM het heft in handen. Met veel strijd en inzet werd DOSL in de verdediging gedrukt. Het leek ook wel of DOSL naar het oktoberfist was geweest in Soerendonk. Na amper een half uur dacht DESM op voorsprong te komen, maar de treffer werd geannuleerd vanwege buitenspel. Dit was uitstel voor executie, want net voor de pauze was het wel raak. Het was Vince Denessen die een voorzet goed binnen kopte 0–1.

In de tweede helft was er een heel ander DOSL te zien, nu was er plots wel strijd. Nadat er een paar keer gewisseld was ging plots de aanval wel lopen. Dit resulteerde na een goed uur in de gelijkmaker. Na een goede aanval was het Ruben van Meijl die de 1–1 binnen schoot. DESM was eventjes de kluts kwijt, DOSL profiteerde er direct van.

Het was na 65 minuten Jay Leuverink die de bal buitkant voet in het doel schoot. 2–1. Het laatste kwartier gooide DESM alles op de aanval, alle lange mannen (dat waren er best veel) gingen mee naar voren. Er ontstonden enkele hachelijke situatie’s, maar tot scoren kwam DESM niet. In de 94ste minuut bepaalde Ruben van Meijl de eindstand op 3–1.

Laat hier je reactie achter