Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Wederom twee oefen-interlands bij Hockey Heeze

28 oktober 2014 - 20:06

HEEZE - dinsdagavond 28 oktober waren er weer Engelse hockey-elftallen te gast bij de hockeyclub in Heeze. Het waren twee teams uit het Engelse Warminster. Deze plaats in het zuidwesten van Engeland is qua inwoneraantal te vergelijken met de gemeente Heeze-Leende. Van de meisjes van Hockey Heeze was het de beurt aan de C2 die een zeer gedegen wedstrijd speelden en het Engelse team alle hoeken van het kunstgrasveld liet zien. Al na enkele minuten spelen was duidelijk dat de meiden van Heeze een maatje te groot waren en met een 4-0 voorsprong de rust in gingen. In de tweede helft zetten de dames de druk weer vol op de ketel en bepaalde de eindstand op een zeer fortuinlijke 10-1.

Bij de B1 van de jongens was het andere koek. De Engelse jongens speelden een hoog tempo waardoor Heeze niet echt lekker in de wedstrijd kwam. In de eerste helft kon Heeze nog redelijk weerstand bieden tegen de kwalitatief betere Engelse jongens maar toch keken ze in de rust al tegen een achterstand aan. Een peptalk van de coach kon niet bijdragen aan een positief scoreverloop al was de inzet zeker aanwezig. De jongens van Hockey Heeze moesten het strijdtoneel verlaten met een 1-7 nederlaag. Wel een mooie ervaring om tegen een Engelse club te spelen. Na afloop van de wedstrijd was er in de kantine een heerlijke kop warme soep en een broodje kroket.

Laat hier je reactie achter