Sfeervolle agenda Brasserie Gezellig in Leende

7 november 2019 - 09:00

LEENDE - Nu de klok verzet is en het vroeg donker is met de feestelijke decembermaand in aantocht, presenteert Brasserie Gezellig de nieuwe kaart en een sfeervolle agenda met leuke, lekkere en gezellige activiteiten. De menukaart wordt regelmatig aangepast en ook voor dit najaar heeft de chef weer veel lekkers in petto en zijn de gerechten gebasseerd op het najaar en de winter.

Naast de nieuwe kaart staan er weer tal van lekkere activiteiten voor jong en oud op de agenda. Zo is er op zaterdag 23 november een gezellige winterbarbecue in de sfeervolle landelijke kapschuur met een sfeerhaard, gluhwein, muziek en gerechten gemaakt op de green egg. Het weekend van 29 en 30 november staat er weer het populaire Thanksgiving Dinner op het menu. Eerst een overheerlijke pompoensoep met aansluitend een heerlijke kalkoen op tafel. Iedere donderdag en vrijdag in november is het onbeperkt mosselen eten voor een vaste prijs en iedere vrijdag in november onbeperkt spareribs van de grill eten voor een vaste prijs. Daarbij is het iedere donderdag Burger day. De lekkerste hamburgers van de grill!

Natuurlijk is het ook bij Brasserie Gezellig feest in december. Zo kun je er terecht om er Sinterklaas te vieren, je surprise te houden maar ook met Kerstmis wordt er flink uitgepakt. Zo genieten de gasten van een overheerlijke kerstbrunch of een kerstdiner op Eerste en/of Tweede Kerstdag. Reserveren is wel gewenst want vol is echt vol. Om het jaar 2019 af te sluiten is er 28 december een gezellig toeptoernooi met een leuke prijzenpot en om het nieuwe jaar in te luiden is er 5 januari een nieuwjaarsparty bij Brasserie Gezellig. Kortom, Brasserie Gezellig heet u van harte welkom in deze feestelijke maanden. 

Kijk voor meer informatie en het kerstmenu op de website van Brasserie Gezellig.

Laat hier je reactie achter