Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand november voor Paul Martens (video)

6 november 2019 - 06:50

LEENDE - Maandagavond 4 november werd de vlaai van de maand november uitgereikt in Leende. Daar vergaderde de Dorpsraad Leende waar het camerateam van HeezeLeende24 de vergadering verstoorde om iemand in het zonnetje te zetten. Het was Paul Martens die na de dorpsavond op 21 november aanstaande na dertien jaar gaat stoppen bij de dorpsraad.

De cameraploeg van HeezeLeende24 verraste Paul met deze overheerlijke vlaai van Bakker Vedder voor de tomeloze inzet voor de dorpsraad. Hij is er vanaf het begin af aan bij betrokken geweest en is hij een aantal jaren voorzitter geweest. Tijdens zijn laatste vergadering werd hij verrast met de vlaai van de maand. 

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter