Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

RKSV Heeze 1 is uitgebekerd na verlies bij Nuenen

18 november 2019 - 08:50

HEEZE - Het was koud zaterdag 16 november, maar Heeze was er niet wakker door geworden. Al in de 2e minuut keken ze tegen een 1-0 achterstand aan, toen Michael Fecunda een hoge voorzet van links goed aannam, zich ontdeed van zijn directe verdediger en gedecideerd binnen schoot. Hetzelfde fatale begin als bij de laatste competitiewedstrijd.

Er waren meer vergelijkingen te trekken. Bij de rust was het ook 3-0. Balint Kelemen met een laag, hard en zuiver afstandsschot en weer Michael Fecunda met een strafschop (na handspel) zorgden voor een veilige ruststand voor de thuisploeg.

In de tweede helft gaven de gasten wat meer tegengas en net als bij Chevremont resulteerde dat in twee doelpunten. Eerst Tom Derkx, die een vrije trap direct in het doel deponeerde, en later Koen van Lierop, die de assist van Tom Derkx goed meenam en rustig wachtte op het goede moment om de tweede achter de doelman te plaatsen. En weer was het wat aan de late kant. Met nog zo’n vijf minuten te spelen was er weinig tijd meer. En toen in blessuretijd Lars van Stipdonk een afvallende bal omzette in een doelman was het pleit beslecht en kon Heeze zich vanaf nu op de competitie gaan concentreren.

Jammer, de beker competitie van vorig seizoen kreeg geen vervolg.

RKSV Nuenen 1 – RKSV Heeze 1     4-2

Scoreverloop:
2e minuut        1-0       Michael Fecunda
26e minuut      2-0       Balint Kelemen
43e minuut      3-0       Michael Fecunda (strafschop)
77e minuut      3-1       Tom Derkx
88e minuut      3-2       Koen van Lierop
90+2e minuut  4-2       Lars van Stipdonk

Laat hier je reactie achter