Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Punten verlies voor Heren 1 Hockey Heeze

18 november 2019 - 17:41

HEEZE - Hockey club Concordia uit Roermond heeft zondag 3 punten behaald op eigen terrein tegen Heeze H1. Waarbij de uitploeg nog snel in het eerste kwart op voorsprong kwam hebben ze dit niet vast kunnen houden.

De 0-1 kwam tot stand uit een actie over het middenveld, de bal werd doorgespeeld en kwam rechts over de achterlijn de cirkel binnen om daar een strafcorner te versieren. Deze werd benut door Bas Bouman vanuit een tip-in. Heeze was op dit moment nog de bovenliggende partij, met veel balbezit en kansen op de 0-2. Helaas gebeurde dat laatste niet, want in het 2e kwart kreeg ook Concordia een strafcorner in hun voordeel die zorgde voor de 1-1. 

Met een gelijkspel zijn we de rust in gegaan. Een paar tactische aanpassingen zouden ervoor moeten zorgen dat ook in het 3e kwart de kansen gecreëerd zouden worden. Helaas zag de scheidsrechter na een aantal minuten spelen een overtreding in de cirkel van Heeze. Een “duwtje” zorgde er wederom voor dat de thuisploeg een strafcorner kreeg, met 2-1 als gevolg. 

Concordia kreeg meer grip op de wedstrijd, niet omdat zij beter waren maar omdat Heeze niet voor de volle 100% speelde. Dit zorgde voor fouten en weinig kansen. In het laatste kwart heeft Concordia de stand nog kunnen uitbreiden naar 3-1, wat tevens ook de eindstand is geworden.

Heeze heeft het aan zich zelf te danken en zal aan de bak moeten voor de volgende wedstrijd aanstaande zondag. Dan spelen ze om 14:45u tegen koploper Nuenen H1. Dames 1 speelt eerder die dag ook thuis tegen SHOT D1 om 12:45u.

Na de wedstrijd is er een feestje op de club om de eerste seizoenshelft af te sluiten. Ook worden alle jeugdteams gehuldigd met de behaalde prestaties.

Tot zondag!

Laat hier je reactie achter