Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Hockey Heeze dames 1 pakt de draad weer op!

19 november 2019 - 09:45

HEEZE- Zondagochtend nam Heeze het op tegen Concordia. Dit team staat onderaan in de scorelijst, dus hier moest Heeze punten pakken. Heeze was vorig jaar samen met Concordia gedegradeerd dus ze hadden al een aantal wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Het waterveld waar Heeze op speelde was wel even wennen. 

Het spel onder controle houden op het waterveld had Heeze al snel onder de knie. Geloof het of niet maar Heeze scoorde in de eerste minuut het eerste doelpunt. Een mooie goal door Floor Veerman. Dit bracht Heeze gelijk op een mooie voorsprong en daarnaast gaf het ook nog eens zelfvertrouwen. Beter kun je niet beginnen, Heeze heeft het eerste kwart uitgespeeld met de stand 0-1.  

Het tweede kwart verliep soepel, de druk had Heeze onder controle maar ook Concordia wist het spel goed rond te spelen. Zo scoorde zij de gelijkmaker, inkakken was geen optie dus Heeze vervolgde de wedstrijd, met de tactiek: hoge druk.  Dit verliep goed, zo goed dat Heeze de 1-2 scoorde, Gwen van Leeuwen scoorde een prachtige goal met een strafcorner.  

In het derde kwart vielen er vele kansen. Balletjes op de paal, net een tip-in missen, en goede reddingen van de keeper maar helaas duurde het eventjes voordat er ook daadwerkelijk een goal wilde vallen. Maar hard werken wordt beloond, en zo viel de 1-3 voor Heeze! Ook Concordia kreeg nog een strafcorner mee waardoor de stand weer verschoof naar 2-3. Dit betekende knokken in de vierde kwart voor Heeze.

Het vierde kwart was spannend, het stond 3-2 er kon nog van alles gebeuren. Gelukkig had Heeze het doorzettingsvermogen om door te gaan. Er werden mooie combinaties gemaakt en zo werd er nog een goal gescoord. Nog een van Gwen van Leeuwen wederom door middel van een strafcorner. Super nu alleen nog vast blijven houden was de doelstelling. Heren 1 moest na de dames ook tegen Concordia spelen, dus zij waren ook aanwezig. Ze hebben de laatste loodjes van de dames net wat lichter gemaakt. Het gejuich en gejoel van de heren klonk als muziek in de oren bij de dames. 

Na twee uitwedstrijden is het weer tijd om lekker thuis te spelen, volgende week speelt Heeze de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft tegen Shot dames 1. Na de wedstrijd van Heren 1 wordt het seizoen afgesloten met een leuk fout feestje, dus twijfel niet en kom in een gepaste (foute) outfit. Ook worden de kampioenen tussen de wedstrijden van dames en de heren gehuldigd. Genoeg redenen om volgende week een kijkje te komen nemen!

Laat hier je reactie achter