Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Weer veel rijzadels gestolen in Heeze

23 november 2019 - 14:00

HEEZE - Vrijdagavond zijn er wederom veel paard rijzadels gestolen in Heeze. In enkele maanden tijd was dit de achtste inbraak op een (particuliere) manege waarbij veel paard rijzadels zijn gestolen. Dit maal een afgelegen locatie in Heeze waar de inbrekers met grof geweld de deur hebben geforceerd en maar liefst dertien rijzadels van topmerken hebben gestolen. De schade wordt geschat op ruim tienduizend euro.

Volgens wijkagent Henk van den Berg kan het niet anders dat de zadels ergens te koop worden aangeboden. Wanneer dit het geval is verzoekt hij direct contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Verder waarschuwt hij paardenbezitters alles zeer goed te beveiligen met sloten en indien mogelijk een alarm. Tevens wordt geadviseerd ieder zadel te voorzien van een track en trace zodat altijd te zien is waar het zadel is.

Een Heezer ondernemer heeft hier een perfect item voor. De E-finder traceert alles, altijd en overal. Je kunt de E-finder op een onzichtbare plaats bevestigen in het voorwerp zodat dit via een app makkelijk te traceren is. Dus naast rijzadels is het ook geschikt voor fiets, auto, of huisdier. Kijk voor meer informatie en technische specificaties op de website van E-finder.

Laat hier je reactie achter