Even voorstellen: Kammers schoonmaakbedrijf

1 december 2019 - 11:23

HEEZE - Jan en Marion Kammers uit Heeze hebben al ruim veertig jaar ervaring in de schoonmaakbranch en richtten ruim twaalf jaar geleden hun eigen schoonmaakbedrijf op. Schoonmaken zit de familie in de genen en door de jarenlange ervaring weet het team van Kammers Schoonmaakbedrijf iedere klus tot in de perfectie te klaren. 

''We maken bedrijven schoon maar ook bij de particulier kom je ons geregeld tegen. Ramen wassen, dakgoten leegmaken, trespa schoonmaken, dakkapellen poetsen maar ook zonnepanelen hebben minimaal een keer per jaar een schoonmaakbeurt nodig. Bedrijfsmatig kun je bijvoorbeeld denken aan kantines en kantoren of het opleveren van een nieuwbouw. Daarbij hebben we contracten met achttien scholen waar we het vloerenonderhoud doen en de ramen wassen en in de vakanties de linoleumvloeren flink onder handen nemen zodat deze weer als nieuw zijn.''

Dat Kammers gespecialiseerd is blijkt uit het zeer ervaren team en het eigen machinepark waarmee geen klus te groot is. Wanneer u vrij bent, maakt Kammers schoon zodat u altijd op een schone werkplek kunt werken, in een schoon huis thuiskomt en u niet hoeft te storen aan een vieze woon-leefomgeving in het gebouw. Jan, Marion en het team ontzorgen u van A tot Z en zijn gespecialiseerd in met name vloeronderhoud en ramen wassen.

Het werkgebied strekt zich verder uit dan alleen Heeze. ''We werken in de hele gemeente maar zeker ook daarbuiten. Van Valkenswaard tot Venlo hebben wij een brede klantenkring waarvoor we vast werk doen'', zegt Jan. Sinds enkele weken heeft het Heezer schoonmaakbedrijf de klantenkring van glazenwasser Leo Jacobs uit Heeze overgenomen. 

Bent u ook op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf dat u de schoonmaakwerkzaamheden compleet uit handen neemt, kijk dan eens op de website van Kammers Schoonmaakbedrijf en neem vrijblijvend contact op met Jan en Marion Kammers.

Laat hier je reactie achter