Kerstshow bij Wilma Bloemwerk in Leende

2 december 2019 - 13:50

LEENDE - Op zondag 8 december is er een gezellige kerstshow bij Wilma Bloemwerk te bezoeken. De kerstshow brengt je in kerstsfeer, geeft je ideeën en laat zien wat eigenaresse Wilma van de Laar allemaal kan en doet met bloemen. Kortom, deze kerstshow op 8 december aan de Oude Dijk in Leende mag je zeker niet missen, de koffie staat klaar. Je bent die dag welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Workshops en bestellingen
Bij Wilma bloemwerk zijn diverse workshops mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan workshops voor Kerst, Pasen, het voorjaar of de herfst maar ook voor kinderen is dit een uitgelezen mogelijkheid om bijvoorbeeld een kinderfeestje te vieren. Wilma werkt naast de vele leuke en gezellige workshops op bestelling. Ze maakt mooie bloemstukken en boeketten het hele jaar door maar ook voor bruidswerk, grafwerk of bloemabonnementen bent u bij haar op het juiste adres. Advies en thuisbezorgen is geen probleem. Voor de kerstshow is er in Leende en Leenderstrijp een huis-aan-huis folder rondgebracht. Heeft u deze niet ontvangen is deze hier te downloaden.

In haar eigen atelier aan de Oude Dijk in Leende worden in een landelijke omgeving de creaties gemaakt zoals de klant dat graag wil maar ook wanneer Wilma de vrije hand heeft zijn de creaties verrassend mooi. Wilma heeft ruim 25 jaar ervaring met het bloemschikken en bloemstukken maken. Wil je meer weten over Wilma Bloemwerk volg haar dan op Facebook, neem een kijkje op de website van het bloematelier en kom op 8 december in ieder geval naar de kerstshow, wees welkom! Wilma Bloemwerk - Oude Dijk 1 - Leende - 06-15663660.

 

 

Laat hier je reactie achter