SPAR Sterksel biedt voortaan ook stomerijservice aan

1 december 2019 - 13:25

STERKSEL - Vanaf heden biedt de sPAR supermarkt in Sterksel ook stomerijservice aan. De dobbi was- & stomerijservice is straks landelijk beschikbaar bij SPAR-gemakswinkels. Na een succesvolle pilot hebben beide bedrijven besloten de samenwerking verder uit te rollen. Het doel is om komend jaar meerdere servicepunten bij SPAR-vestigingen te openen. Bij de servicebalie kan was- & stoomgoed worden ingeleverd waarna klanten het na twee werkdagen schoon kunnen ophalen. Klanten ontvangen van dobbi een online overzicht van hun order en een notificatie zodra de kleding klaar hangt om opgehaald te worden.

De online was- & stomerijservice dobbi, welke afgelopen maand door de brancheverenging NETEX werd verkozen tot beste stomerij van Nederland, rolde haar service afgelopen jaar succesvol landelijk uit. Landelijke dekking biedt enorme kansen aldus dobbi medeoprichter Maurits Tiethoff. Een stomerijservice bij supermarkten is niet nieuw maar vroeger reed de stomerij speciaal langs de supermarkt, ook voor maar één broek of overhemd. PostNL komt al dagelijks voor de PostNL Pakketpunten bij de SPAR dus hierdoor kunnen wij dagelijkse service bieden en tegelijkertijd besparen wij enorm veel logistieke bewegingen. Het wassen en stomen gebeurt in de regio bij dobbi aangesloten en gecertificeerde NETEX-stomerijen.

Over Dobbi 
Dobbi, powered by Persil, maakt professionele textielreiniging bereikbaar voor iedereen in Nederland. Iedereen draagt klederen en kleren worden vies. dobbi biedt een alternatief voor het bezoek aan de traditionele stomerij en de wasmachine. Hiermee anticipeert dobbi op een verandering in de manier waarop wij wassen en op een verschuiving van fast fashion naar duurzame kleding, waarvoor duurzaam onderhoud relevant is. Dobbi werd in 2018 door de branchevereniging CINET uitgeroepen tot meest innovatieve stomerij ter wereld en in 2019 door de branchevereniging NETEX tot beste stomerij van Nederland.

Powered by Persil 
Persil biedt de beste oplossingen voor een perfect schone was. Door de samenwerking met dobbi biedt Persil nu ook een oplossing voor kleding die je niet zelf kunt wassen. Voor deze kleding is de dobbi powered by Persil stomerij. Net als Persil zorgt dobbi ook voor een perfect schoon resultaat.

Openingstijden SPAR Sterksel
- Maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 18.00 uur
- Vrijdag van 08.00 uur tot 19.00 uur
- Zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur
- Zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Laat hier je reactie achter