Body and Mind studio Heeze gaat verder uitbreiden

2 december 2019 - 15:30

HEEZE - Terugkijkend op drie prachtige jaren is de yogastudio Body and Mind Heeze na drie jaar mooi naar een privépraktijk gegroeid. Een praktijk speciaal gericht op mentale en fysieke ondersteuning. Over drie maanden is eigenaresse Daniëlle Pasveer klaar met haar studie en is zij aromatherapeut. Wat zij dit jaar allemaal aan opleiding en masterclass cursussen heeft gedaan, was nodig voor meer verdieping en uitbreiding. 

''Ik ben dankbaar voor alles en iedereen die de afgelopen drie jaar mijn praktijk heeft bezocht en wil dan ook iedereen heel erg bedanken daarvoor. Dank je voor het vertrouwen. Ik heb vele mensen mogen ontmoeten en zelfs vriendschappen zijn ontstaan. Omdat ik ook yogadocent ben, bekijk ik alles holistisch op het moment jij bij mij binnenkomt. Of je nu voor een privésessie komt, of een heerlijke ontspanningsmassage, alles natuurlijk in combinatie met essentiële oliën.'' 

Tevens biedt de praktijk een stress release programma van zes weken aan voor meer verdieping en zelfs een stress release coach sessie is mogelijk. In 2020 gaan er nog meer uitbreidingen komen zoals EFT- tapping therapie en een EMDR die start in de maand mei en en NLP in juli. 

Voor meer info en mogelijkheden: www.bodyandmindheeze.nl. Fijne feestdagen voor iedereen! 

Laat hier je reactie achter