Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Oliebollen-actie Basketbal Club Heeze groot succes

2 januari 2020 - 09:00

HEEZE - Nadat de leden van BC Heeze op 28 december de bestellingen hadden opgenomen en ook de on-line bestellingen binnen waren, was het nu tijd om alles klaar te maken voor bezorging.

Bakkerij ’t Bakkertje stond op Oudejaarsdag al vroeg met de oliebollen (ongeveer 4000), appelbeignets (rond de 800) en worstenbroodjes (meer dan 600) voor de deur van gymzaal Strabrecht. Daar stond ook de inpakploeg van BC Heeze klaar om alles netjes te verdelen.

Vanaf ongeveer 10 uur werden de bestellingen aan de deur afgeleverd door leden en hun ouders waardoor iedereen van het lekkers kon genieten op oudejaarsdag.

Basketball Club Heeze wil alle actieve leden en alle mensen die besteld hebben heel hartelijk bedanken voor hun inzet en het steunen van de club. Namens BC Heeze en bakkerij ‘t Bakkertje: Een gezond en sportief 2020 toegewenst!

Laat hier je reactie achter