Wat doet de gemeente eigenlijk voor 55+ (en wat niet)

13 januari 2020 - 07:05

HEEZE-LEENDE - Misschien is het u niet bekend. Maar de gemeente Heeze-Leende levert ruim 250 diensten aan haar  burgers. En daar zitten zeker zaken bij die u persoonlijk raken, zoals zorg of huisvesting. Ook zijn er  zaken die de gemeente juist niet doet. Tijd om eens zelf in de raadzaal van ons gemeentehuis te vernemen wat de gemeente allemaal voor ouderen in Heeze-Leende en Sterksel doet. Daarvoor nodigen Stichting Seniorenbelangen Heeze-Leende-Sterksel en de gemeente Heeze-Leende u graag uit voor een speciale 55+middag in het gemeentehuis in Heeze!

Van gedachte wisselen
Na een hartelijk welkom door burgemeester Paul Verhoeven, krijgt u de kans om met een vak-ambtenaar eens uitgebreid van gedachten te wisselen. Welk vakgebied: dat mag u bepalen! Bij uw aanmelding kunt u aangeven aan welke discussie u wilt deelnemen: WMO, Huisvesting, Verkeer of Financiën. De twee onderwerpen die het meest worden genoemd, komen tijdens deze Themamiddag dan aan bod.

Stoel van de gemeenteraad
Na de pauze neemt een afvaardiging uit het publiek even plaats op de stoel van de gemeenteraad. Burgemeester Paul leidt een discussie over een pittig (senioren) onderwerp uit de gemeente om uiteindelijk – hopelijk - samen tot een goed besluit te komen.

Programma 5 februari
14:00-14:15 uur: welkom door burgemeester Paul Verhoeven
14:15-15:15 uur: discussie met vakambtenaar over het door u gekozen onderwerp
15:15-15:30 uur: Pauze
15:30-16:30 uur: Seniorenraad vergadering olv burgemeester Paul Verhoeven
16:30 uur: Afsluitende borrel
Locatie: Raadzaal van het gemeentehuis in Heeze-Leende

Aanmelden is verplicht!
Want het maximum aantal mensen dat de raadzaal aankan is 50. U kunt zich -vóór 25 januari 2020- aanmelden via 55plusactief@gmail.com. Geef in de e-mail aan met hoeveel personen u komt en wat uw voorkeur is voor de discussie (WMO, Huisvesting, Verkeer of Financiën).

Alleen als mailen niet mogelijk is, kunt u zich aanmelden op 06 1276 6956 (telefoonnummer van Joop Spoorenberg).

Laat hier je reactie achter