Sportief Heeze-Leende gaat online

13 januari 2020 - 16:25

HEEZE-LEENDE - Vanaf januari 2020 hebben de sportconsulenten van de gemeente Heeze-Leende hun eigen website, www.sportiefheeze-leende.nl. Op deze manier kunt u heel gemakkelijk zien wat de sportconsulenten organiseren en of u mee wilt doen!  Aanmelden voor sportieve activiteiten gaat zo ook een stuk gemakkelijker. Sportconsulent Joeri van Hoof: “Zo hopen we de stap om te gaan sporten of bewegen nog laagdrempeliger en meer zichtbaar te maken. We promoten namelijk ook via deze website de cursussen van de Were Di Kids en Junior Academy.”

Were Di Kids en Junior Academy
De Were Di Kids en Junior Academy is sinds 2019 in Heeze-Leende gestart en is een samenwerking tussen sportief Valkenswaard, Were Di en de sportconsulenten van de gemeente Heeze-Leende. De pilot loopt nu alleen nog in Leende en Leenderstrijp. “Vanaf volgend schooljaar 2020-2021 willen we de Were Di Kids en Junior Academy uitbreiden naar Heeze en Sterksel”, geeft sportconsulente Dominique Palmen aan. De website is, net als de Were Di Kids en Junior Academy, een samenwerking tussen de twee gemeentes. “Door te gaan werken met een gezamenlijke website wordt het nog makkelijker om samen te werken en activiteiten voor een nog breder publiek aan te bieden. Op die manier streven we ernaar meer inwoners in beweging te brengen.”

Sportiefheeze-leende.nl
Op www.sportiefheeze-leende.nl staat een link naar Uniek Sporten (sport voor mensen met een beperking), aanbod van de Were Di Kids en Junior Academy, en meer informatie over sportief Heeze-Leende. Ook vindt u er een lijst met sport- en beweegaanbieders op. Zo ziet u meteen welke sporten en sportaanbieders de gemeente Heeze-Leende rijk is.

Ben u een sportaanbieder en wilt u graag op onze website staan? Geef dan uw gegevens door aan j.v.hoof@heeze-leende.nl.

Laat hier je reactie achter