Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Een Sterks(t)el: peuters en ouderen gezocht

13 januari 2020 - 12:30

STERKSEL - Een Sterks(t)el: peuters en ouderen gezocht om samen te dansen, lachen en huppelen. Vanaf 29 januari is het tien weken lang, iedere woensdag van 10.30 tot 11.30 uur, een vrolijke bedoeling in het dorpshuis Valentijn in Sterkstel. Peuters en ouderen zijn dan samen in beweging om fit te worden of te blijven. Robin en Hannah, sportconsulenten van de gemeente Heeze-Leende, zorgen ervoor dat de benen de lucht in gaan.

Past u toevallig al op uw kleinkind woensdagmorgen? Of lijkt het u leuk dat uw zoon of dochtertje beweegt, leert en plezier maakt met ouderen. Bent u 65+ en wilt u graag wat fitter worden? Of lijkt het u gewoon heel gezellig? Geef uzelf of uw (klein)kind dan snel op! Dat kan tot 22 januari bij Robin via r.everstijn@heeze-leende.nl.

Sterks(t)el is een initiatief van de gemeente Heeze-Leende. Doel van het project is om peuters en ouderen op een leuke, speelse manier met elkaar in contact te laten komen.

Laat hier je reactie achter