Arjen Verhuurt is Huurtopper 2019!

13 januari 2020 - 14:30

HEEZE - Arjen Verhuurt wint Huurtopper 2019 award, uitgereikt door Huren.nl. Dit jaar zijn er in totaal 32 bedrijven in Nederland verkozen tot Huurtopper. De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland. De Huurtopper award wordt georganiseerd door Huren.nl om de beste verhuurbedrijven in het zonnetje te zetten. De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders. Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen en het gemiddelde cijfer. Bij meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 wordt men geselecteerd voor de Huurtopper award. Met een gemiddelde van beoordeling van 9,2 scoort Arjen verhuurt hoog in de lijst met Huurtoppers. De winnaars krijgen, naast meer naamsbekendheid en online aandacht, ook een jaar lang de titel; beste verhuurbedrijf van 2019.

Over Arjen verhuurt
Arjen verhuurt is gevestigd in Heeze en ze hebben alles in huis om uw feest of evenement te laten slagen. Op hun website kunt u alle materialen en diensten vinden. Ook kunt u online een aanvraag voor een bestelling plaatsen door de gewenste artikelen te selecteren uit de online catalogus. Arjen Verhuurt beschikt over een breed assortiment aan inrichting & meubilair, keukengerei, tenten, podia, taps en ander party- en evenementenmateriaal. Wanneer je het bedrijf opzoekt vallen gelijk de goede recensies op.

Deeleconomie
Verhuurbedrijven in Nederland worden in het algemeen steeds drukker. Omdat vooral particulieren steeds vaker producten huren in plaats van kopen, dit staat bekend als de deeleconomie. Een kwart van de Nederlanders maakt al gebruik van de deeleconomie en het aantal gebruikers blijft groeien.

Laat hier je reactie achter