Heeze Goes Viral line-up compleet!

14 januari 2020 - 09:02

HEEZE - Vorig jaar hebben de Kraaienvangers de eerste editie van Heeze Goes Viral georganiseerd op de laatste dinsdag van carnaval. Na dat succes is er daarom dit jaar opnieuw een fantastische Viral dinsdag gepland. Eentje die je absoluut niet wilt missen!

Niemand minder dan Slam DJ Bram Krikke komt samen met Stefan & Sean de boel op stelten zetten in het Kraaiennest. Met hun miljoenen views op YouTube mogen zij absoluut niet ontbreken in ons Viral programma. Daarnaast komen ook Schorre Chef & MC Vals een feestje bouwen! Hen ken je van de hit “Ik moet zuipen”, samen met de PartyFrieX. Daar moet je natuurlijk bij zijn!

Natuurlijk houdt het feest daar niet op, want ook de Lievelings DJ’s van je Zusje zijn van de partij! Inmiddels een grote naam in de regio en vaak te vinden op festivals en feesten. Een echte aanwinst in ons programma. Om deze fantastische middag met een knaller af te sluiten komt het TURBO-TEAM nog één keer het dak eraf blazen, zodat ook carnaval 2020 in je geheugen gegrift zal staan.

Tussen al dit feestgedruis door zal DJ Daan ervoor zorgen dat we ons niet zullen vervelen en onze voetjes van de vloer blijven gaan! Kortom een middag waar je wel bij MOET zijn! Tot ziens in het Kraaiennest!

Laat hier je reactie achter