Foto van de dag 13 januari

14 januari 2020 - 15:30

HEEZE-LEENDE - De 'Foto van de dag' actie slaat enorm aan. Dagelijks krijgen we tussen de twintig en dertig foto's binnen op de redactie van onze lezers. Natuurfoto's, sprekende foto's maar ook foto's die betrekking hebben op het nieuws. Geweldig om te zien. Het past ook helemaal in 'Ruimte voor Meesterwerken' want alle ingestuurde foto's zijn natuurlijk meesterwerkjes, ieder met een eigen verhaal!

Wat gaan we doen
Het hele jaar 2020 gaan we dagelijks een foto plaatsen ofwel de ''Foto van de dag''. Deze foto moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer...het maakt niet uit als de foto maar gemaakt is in onze gemeente. Iedereen kan dus meedoen en de foto dagelijks sturen naar redactie@heeze24.nl of met WhatsApp naar telefoonnummer 06-53539224. Aan het einde van dit jaar zullen we op een ludieke manier het eindresultaat presenteren! Doen jullie ook mee?

13 januari
Vandaag plaatsen we een sprekende foto van de regen van de laatste dagen. De foto is ingestuurd door Annie Arts en is gemaakt op de Strabrechtse Heide tijdens een wandeling die zij daar maakte met haar kleinzoon.

Het bijschrift ''waterpret op de eens zo droge heide'' spreekt voor zich. Iedereen kan zich de enorme droogte van 2019 nog wel herinneren en nu staan er gelukkig weer plassen water op de heide. ''Hij vindt het geweldig, hoe meer plassen hoe beter.''

Dank je wel voor het insturen van deze foto. Dit is de foto van de dag. Benieuwd welke foto morgen de foto van de dag is geworden? Kijk dan op de website en gratis app van HeezeLeende24 of op de social mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Laat hier je reactie achter