Wedstrijdverslag dames 1 Hockey Heeze

4 november 2014 - 08:53

HEEZE - Na vorige week op spectaculaire wijze (er vielen 3 goals in de laatste 3 minuten), de eerste drie punten van de competitie binnen gehaald te hebben, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Concordia op de planning. Een belangrijke wedstrijd want bij een overwinning zouden we meteen in de middenmoot terecht kunnen komen..

Dit bracht natuurlijk veel druk met zich mee, heel blij waren we dan ook toen al vrij snel de 1-0 viel; na een prachtige pass van Joyce van Wetten wist Carlijn van Lierop de bal achter de keeper te slaan.

We gingen overtuigend verder (ondanks het fysieke spel van Concordia) en wisten veel kansen te creëren, helaas wilde het tweede derde en vierde doelpunt maar niet vallen... Dus de rust in met een stand van 1-0.

Het plan was om de tweede helft fel te blijven en snel te scoren. Dit lukte helaas niet, Concordia zette veel druk en was de tweede helft een stuk beter. Helaas benutten zij hun kansen wel en werd het 1-3... Terwijl het Concordia was wat de meeste overtredingen maakte, werd opeens Marloes Evers met een gele kaart naar de kant gestuurd. Het werd zelfs 1-4.

Heeze bleef vechten en na een mooie actie van Sanne de Jager kon Anne de Wit de bal intikken: 2-4.

Helaas werd dit ook de eindstand. Volgende week weer nieuwe kansen bij de uitwedstrijd tegen Basko.

Wedstrijdverslag van Dames 1 Hockey Heeze

Laat hier je reactie achter