Getuige gezocht van aanrijding in Heeze

23 januari 2020 - 09:00

HEEZE - Afgelopen zaterdagavond 18 januari rond 18:30 uur stond een mevrouw de eigenaar van een auto op te wachten op de parkeerplaats naast de Albert Heijn in Heeze toen de man de winkel uit kwam lopen.

Wat bleek nu het geval; de personenauto van de Heezenaar die geparkeerd stond had schade opgelopen doordat er iemand tegenaan had gereden. Ze had van de auto die de schade op de foto heeft veroorzaakt en doorgereden is, het nummerbord onthouden en wist dat het een Peugeot was.

Helaas is de eigenaar van de auto met schade haar gegevens vergeten te vragen, om eventueel getuige te zijn bij de afhandeling van de schade. De politie heeft de persoon al gecontacteerd die de schade veroorzaakt heeft. Die heeft bevestigd er geweest te zijn, maar ontkent de veroorzaker te zijn. Inmiddels is er ook bekend dat er videobeelden van zijn waarop te zien is dat zijn auto geraakt wordt. Toch zou de eigenaar graag in contact komen met de getuige.

Ben jij de mevrouw die getuige is geweest zaterdag van de aanrijding op de parkeerplaats bij de Albert Heijn, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wij brengen je in contact met de eigenaar van de schadeauto. 

Laat hier je reactie achter