Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Voorronde NK Vliegvissen in Sterksel

4 november 2014 - 10:15

STERKSEL - Afgelopen zondag 2 november won Richard van Dongen de eerste voorronde van het NK Vliegvissen seizoen 2014-2015 die gehouden werd op de Ronde Bleek in Sterksel. Dit deed hij door niet alleen de eerste, maar ook de laatste vis van de competitie te vangen. Er waren vier deelnemers met twee forellen deze dag en hoe later je je vis vangt, des te hoger eindig je in de rangschikking. Het was wel droog weer maar door de aantrekkende wind wel een zware dag voor de deelnemers.

Werden er vorig jaar nog ruim tachtig forellen gevangen, nu kwamen de deelnemers niet verder dan vijftien stuks. Er gingen waarschijnlijk ook een vijftiental forellen verloren tijdens de dril en er werden nog de nodige aanbeten gemist, maar toch was het een zeer magere dag voor de deelnemers. Frans Dirks deed ook bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen al weer goede zaken, in tegenstelling tot Rene Koops die vlak voor het einde van de wedstrijd een grote forel verloor (waarmee hij zonder vis bleef). 

Na de middagpauze koos Bert Schmidt voor één methode van vissen en dat leverde hem nog een tweede forel en een hoge klassering op.

De uitslag in cijfers:

1. Richard van Dongen, 2 forellen, laatste vis 16.59 uur;
2. Ton van Gelder, 2 forellen, laatste vis 15.40 uur;
3. Bert Schmidt, 2 forellen, laatste vis 15.34 uur;
4. Nico Dekker, 2 forellen, laatste vis 13.24 uur;
5. Frans Dirks, 1 forel;
6. Youri Arens, 1 forel;
7. Jan Keur, 1 forel;
8. Gerrit Werff, 1 forel;
9. Jan Kwisthout, 1 forel;
10. Annemarieke Slinger, 1 forel;
11. Bram Zanis, 1 forel.

Eerste vijf bij de verenigingen:

1. De Buzzer, 14 punten;
2. Rich Flyfishing, 42 punten;
3. Elbi's Airflo Angels, 44 punten;
4. Lure and Emerger - Megafish, 45 punten;
5. St. Petrus, 65 punten.

Laat hier je reactie achter